Despre Ture Curse Parteneri Echipament Contact
Parteneri


Eleven Sportswear produce echipament personalizat de ciclism pentru echipe si cluburi incepind din 2006. Pe linga gama completa de echipament personalizat pentru ciclism, pornind de la tricouri, veste, jachete, pantaloni si pina la sosete si accesorii, Eleven produce incepind din 2010 echipament customizat si pentru alte sporturi (triatlon, atletism, sporturi de echipa).
Bike Reaction sustine Eleven Sportswear in Romania, mai multe detalii in pagina "Echipament".Little People Romania desfasoara activitati zilnice, de luni pana duminica, pentru pacientii bolnavi de cancer din 6 centre onco-pediatrice din 4 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, avand cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.
De asemenea Little People Romania desfasoara programe de suport psihosocial pentru pacientii bolnavi de cancer din 7 centre onco-pediatrice din 4 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, asigurand sprijin pentru peste 95% dintre copiii si adolescentii aflati sub tratament la ora actuala in Romania.
Va invitam sa urmariti cele mai recente activitati din spitale pe pagina de facebook a Asociatiei Little People Romania.